FOTO: Provalnici bankomata u Gornjem Mihaljevcu pobjegli bez plijena

Protekle su noći na blagdan Sveta tri kralja, 6. siječnja, oko 3 sata za sad nepoznati počinitelji pokušali izvršiti provalu u bankomat PBZ-a koji se nalazi na zgradi Društvenog doma u centru Gornjeg Mihaljevca.

U njihovom naumu ih je najvjerojatnije spriječio alarm koji se uključio u tijeku provale pa je ubrzo na mjesto događaja stigla policija. Kako se može vidjeti na licu mjesta, provalnici su ušli u zgradu sa stražnje strane doma gdje se nalazi skladište. Vrata su oštećena i provaljena.  Kada su ušli u zgradu, pokušali su provaliti u prostoriju gdje se nalazi bankomat. Vrata su također dobrano oštećena, dok prednja strana bankomata nije oštećena.

Ovo je sad bio već drugi pokušaj provale u posljednjih nekoliko mjeseci– kazala nam je zaposlenica kafića koji se nalazi tik do bankomata i u sklopu Društvenog doma. U kafić nisu pri tome  ulazili iako se kroz drvena vrata sa strane skladišta može ući u njega.

Danas bankomat čuvaju zaštitari, a mještani mogu bez problema podizati novac. Što se točno dogodilo izvijestit će policija.

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE