FOTO: Policajci izvukli 19-godišnjaka iz zapaljenog auta u Svetoj Mariji!

Prometna nesreća Sveta Marija
Strašna nesreća u kojoj su dečki pomogli, Foto: Andreas Lisjak/DVD Sveta Marija

Unesrećenom mladiću, u prometnoj nesreći u Svetoj Mariji, rano jutros prvi su pomogli policajci Policijske postaje Prelog, a odmah nakon njih i vatrogasci DVD-a Sveta Marija.

Oko 5:15 u Svetoj Mariji mladić je autom sletio van kolnika, u bankinu, a zatim mu se auto odbio u obližnji stup javne rasvjete. Auto je nakon udara počeo gorjeti.

Kako nam je ispričao Andreas Lisjak, zapovjednik DVD-a Sveta Marija, u tom trenu je blizu mjesta nesreća prolazila policijska potrola te su policajci izvukli mladića iz auta, te premjestili ga na sigurno. Pomogao im je i prolaznik, također policajac, ali van dužnosti. Za nesretnog mladića to je bio spas u pravi čas!

Pokušali su požar ugasiti vatrogasnim aparatom, ali to nije bilo dovoljno.

Prometna nesreća Sveta Marija

Policija je zatim alarmirala DVD Sveta Marija koji je brzo izašao na teren s navalnim vozilom te pogasio zapaljeno vozilo. Naime, vatra je prijetila i tek oko metar udaljenoj obližnjoj kući te je brza intervencija bila ključna.

Neslužbeno saznajemo da je u sudaru ozlijeđen 19-godišnjak iz Svete Marije te ga je u čakovečku bolnicu odvezla hitna pomoć. Ima ozljede glave i noge, ali nije poznato koliko su ozbiljne.

Prometna nesreća Sveta Marija

Ostavi komentar