FOTO: Novi šokantni detalji o smrti novorođenčeta, 28-godišnjakinja skrivala trudnoću?!

Dubravec: U kući pronašli mrtvo novorođenče 21.02.2019., Dubravec - U obiteljskoj kuci pronadjen je les novorodjenca. Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSESLL

Slučaj smrti novorođenčeta u Dubravcu kod Klenovnika šokirao je zemlju. Policija je priopćenjem potvrdila kako se nemili događaj dogodio. No, nisu dali puno informacija. Otkrili su tek da u kući u kojoj je nađeno mrtvo dijete živi 28-godišnjakinja.

-Policijski službenici Policijske uprave varaždinske su po dojavi Opće bolnice Varaždin, temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu, uz prisutnost Općinskog državnog odvjetnika u Varaždinu, jučer, 22. veljače, pretražili kuću u Dubravcu, kojom se koristi 28-godišnjakinja, priopćila je policija.

No, Varaždinski.hr donosi neke nove detalje. Tako pišu da je majka dijete rodila u obiteljskoj kući, a nakon toga je otišla na posao. Tamo joj je navodno pozlilo, neslužbeno se doznaje, pa je prebačena na hitni medicinski prijem gdje je utvrđeno da je rodila.

Nakon toga policija je otkrila mrtvo novorođenče u obiteljskoj kući koje je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin.

Detalj koji posebno začuđuje, saznaje se iz više izvora, jest to da je majka cijelo vrijeme skrivala trudnoću te zapravo do same tragedije nitko nije znao da je bila trudna, piše index.hr.

Izvanredno priopćenje Policijske uprave varaždinske prenosimo u cijelosti:

-Policijski službenici Policijske uprave varaždinske su po dojavi Opće bolnice Varaždin, temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu, uz prisutnost Općinskog državnog odvjetnika u Varaždinu, jučer, 22. veljače, pretražili kuću u Dubravcu, kojom se koristi 28-godišnjakinja.

Tijekom pretrage, u kući je pronađeno mrtvo novorođenče, koje je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju svih okolnosti ovog događaja, o čemu ćemo Vas naknadno izvijestiti.

FOTO: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Ostavi komentar