Dvije nesreće u petak: Kamion udario pješakinju u M. Središću, a drugi biciklisticu u Čakovcu

Nalet kamiona na pješakinju u Murskom Središću, Foto: zv

Praktički u isto vrijeme u petak, 28. rujna, kamioni su udarili pješakinju i biciklisticu.

Policija danas izvještava što se dogodilo.

Teretno vozilo ozlijedilo pješakinju

U petak, 28. rujna oko 12,30 sati u Murskom Središću na raskrižju Trga bana Josipa Jelačića i Ulice Josipa Broza Tita dogodila se prometna nesreća, gdje je 38-godišnji vozač teretnog vozila zagrebačkih registarskih oznaka sa pridodanim priključnim vozilom krećući se kolnikom Trga bana Josipa Jelačića i dolaskom do raskrižja sa kolnikom Ulice Josipa Broza Tita skretao udesno i teretnim vozilom udario te pregazio 68-godišnjakinju koja se nalazila na kolniku Ulice Josipa Broza Tita.

>> FOTO: Kamion udario pješakinju u Murskom Središću, Ulica Josipa Broza Tita zatvorena za promet!

Ozlijeđena osoba je vozilom hitne pomoći prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje će se nakon kvalifikacija ozljeda karakterizirati događaj.

Od 12,50 do 14,20 sati kolnik državne ceste D-209 na mjestu prometne nesreće bio je zatvoren za sav promet te se odvijao okolnim ulicama.

Kriminalistička istraživanja su u tijeku.

Vozačica bicikla oduzela prednost prolaska teretnom vozilu

U petak, 28. rujna oko 12,35 sati na raskrižju gradske ceste Savska Ves-Čakovec i državne ceste D-3 kod raskrižja s kružnim tokom prometa maloljetna vozačica bicikla, obavljala je radnju vozilom, uključivanje u promet s nogostupa koji se proteže uz rub kolnika na kolnik državne ceste preko obilježene biciklističke trake kolnika, a da nije propustila sva vozila koja se kreću cestom na koju se uključuje, zbog čega je u bicikl udario teretni automobil slovenskih nacionalnih oznaka kojemu je bila pridodana poluprikolica kojim je raskrižjem s kružnim tokom prometa upravljao 46-godišnji državljanin Republike Slovenije koji je skretanjem izlazio iz kružnog toka na kolnik državne ceste.

>> FOTO: Evo što je ostalo od bicikla nakon udara kamiona u Čakovcu, djevojku odvezla hitna!

Nakon udara došlo je do prevrtanja bicikla i pada vozačice na kolnik te prelaska kotačem teretnog automobila preko bicikla.

Vozačica bicikla je vozilom hitne pomoći prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje će se nakon kvalifikacija ozljeda karakterizirati događaj.

Ostavi komentar