DORH o strašnoj jučerašnjoj nesreći: Naložena je obdukcija

prometna
Sutra su pokopi stradalih u teškoj prometnoj nesreći

Općinska državna odvjetnica u Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu je, u prethodnom postupku, zajedno s policijskim službenicima Policijske uprave međimurske, provela očevid prometne nesreće koja se dogodila jučer 30. listopada 2019. oko 12,25 sati na cesti između mjesta Vratišinec i Peklenica.

Prema dosad prikupljenim podacima, do prometne nesreće je došlo na način da je 22-godišnji vozač osobnog automobila marke BMW po izlasku iz zavoja prešao na lijevu prometnu traku gdje je udario u osobni automobil marke Opel koji je naišao iz suprotnog smjera. U sudaru je smrtno stradao vozač osobnog automobila marke BMW i njegova 23-godišnja suputnica te 77-godišnja suputnica u osobnom automobilu marke Opel, dok su vozačica tog vozila i druga suputnica zadobile teške ozljede.

Radi utvrđivanja uzroka prometne nesreće naložena je obdukcija stradalih osoba i vještačenje alkoholiziranosti sudionika događaja, a poduzet će se i druge potrebne dokazne radnje i daljnji izvidi, piše u priopćenju DORH-a.

Podsjetimo, u strašnoj nesreći život je izgubio mladi par Edi Novak iz Peklenice i Žaklina Malašić iz Ivanovca, te Roza Golubić iz Peklenice.

Ostavi komentar