DETALJI strašne obiteljske tragedije u kojoj su stradali supružnici D. i A. Varga iz Vularije

Strašna nesreća jučer je pogodila Međimurje. U sudaru s kamionom stradali su supružnici iz Vularije, neslužbeno doznajemo D. (61) i A. (59) Varga. Na prometnicima Međimurske županije u 2019. godini (do 27. prosinca) zabilježeno je osam prometnih nesreća s poginulim osobama, u kojima je 12 osoba smrtno stradalo. 

Policija potvrdila obiteljsku tragediju: Poginuli 61- godišnjak i njegova 59-godišnja supruga iz Vularije

Međimurska policija u svojem je izvješću poslala okolnosti koje su dovele do teške nesreće između Štefanca i Svetog Križa na skretanju prema Orehovici.

– U petak, 27. prosinca 2019. godine u 17,06 sati na raskrižju državne ceste broj 20 i županijske ceste broj 2022, između Štefanca i Svetog križa kod skretanja za Orehovicu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 61-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka dolaskom do ceste koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao u raskrižje a da nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom.

Zbog toga je u njegovo vozilo udario teretni automobil bjelovarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 25-godišnji vozač. Nakon udara došlo je do zanošenja osobnog automobila, silaska izvan kolnika na travnatu površinu i kosinu te prevrtanja na krov. Prilikom udara dijelovi osobnog automobila odbačeni su u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka s kojim je kolnikom državne ceste upravljao 28-godišnjak.

Na mjesto događaja izašle su ekipe hitne pomoći te utvrdile da su 61-godišnji vozač i 59-godišnja putnica iz njegovog vozila, nažalost, preminuli na mjestu prometne nesreće. Tijela preminulih prevezena su u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje će biti obavljena obdukcija. Zbog obavljanja očevida, u vremenu od 17,10 do 21,35 sati, promet kolnikom državne ceste bio je zatvoren za sav promet te se odvijao obilaznim pravcima. O prometnoj nesreći podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, dodali su iz međimurske policije.

 

 

 

 

Ostavi komentar