Biciklistici (68) amputiran dio noge nakon što ju je lupio kamion u Murskom Središću

Nalet kamiona u Murskom Središću na ženu 28. rujna

U četvrtak, 4. listopada iz Županijske bolnice Čakovec zaprimljena je prijava ozljeda za 68-godišnju vozačicu bicikla s područja grada Mursko Središće iz koje je razvidno da je u prometnoj nesreći zadobila teške tjelesne ozljede.

Kriminalističkim istraživanjima sumnja se da je prometnu nesreću uzrokovao 38-godišnji vozač teretnog automobila s područja Zagrebačke županije.

>> Vozač kamiona s područja Zagrebačke županije skrivio nesreću u Murskom Središću

Podsjećamo da je u petak, 28. rujna oko 12,30 sati u Murskom Središću na raskrižju Trga bana Josipa Jelačića i Ulice Josipa Broza Tita, 38-godišnji vozač teretnog vozila zagrebačkih registarskih oznaka sa pridodanim priključnim vozilom krećući se kolnikom Trga bana Josipa Jelačića i dolaskom do raskrižja sa kolnikom Ulice Josipa Broza Tita skretao udesno, a da se nije uvjerio da to može učiniti na siguran način, zbog čega je teretnim automobilom udario u 68-godišnju vozačicu bicikla, koja je neposredno prije započela prelaziti kolnik Ulice Josipa Broza Tita u smjeru Frankopanske ulice.

Protiv 38-godišnjaka se podnosi kaznena prijava zbog počinjeno kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu nadležnom državnom odvjetniku.

Kako saznaju Međimurske novine ženi je amputirana noga u potkoljenici.

Ostavi komentar