Biciklist iz Pribislavca teško ozlijeđen nakon što ga je u skretanju udarila vozačica iz Podturna!

U srijedu, 10. travnja zaprimljena je prijava ozljeda Županijske bolnice Čakovec za 57-godišnjaka iz koje je razvidno da je u prometnoj nesreći zadobio tešku tjelesnu ozljedu.

Podsjećamo da je u srijedu, 3. travnja iza 9 sati u Čakovcu, Mihovljanskoj ulici, u blizini prijelaza ceste preko željezničke pruge, vozačica osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 36-godišnjakinja sa šireg područja općine Podturen skretala na parkiralište, a da se prethodno nije uvjerila da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu ili imovinu.

Skretala na parking, udarila i teško ozlijedila 57-godišnjeg biciklistu iz Pribislavca!

Zbog toga se je u njezino vozilo tijelom udario 57-godišnji vozač bicikla s područja općine Pribislavec, a koji se kretao u istom smjeru uz desni rub kolnika te ulice. Nakon udara vozač bicikla je pao na kolnik, dok je bicikl u nastavku kretanja udario u parkirani osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka.

Protiv 36-godišnjakinje će se podnijeti kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, nadležnom državnom odvjetniku.

Izvor: PUM

 

Ostavi komentar