6.1 C
Čakovec
Subota, 2 ožujka, 2024

Članovi BK Prelog odradili team building u Fužinama

Kao i svake godine pa tako i ove 2022.godine BK Prelog organizirao je dvodnevni izlet (27. i 28.8.2022.) za svoje članove kao nagradu za odrađenu Ljetnu kros ligu, Duatlon i Dječji biciklistički kamp, aktivnosti u koje se uložilo puno truda, vremena, volje i rada.

To je ujedno i motivacija za daljnju promociju te predstavljanje kluba na mnogim manifestacijama i utrkama ne samo biciklističkim, već i trkačkim. Mnogi njihovi članovi postižu izvrsne rezultate na mnogobrojnim utrkama i na taj način promoviraju zdrav život i sport koji pozitivno utječe na svakog pojedinca koji se bavi bilo kakvom sportskom aktivnošću. Izlet je bio realiziran 27. i 28.8.2022. godine. Prvi dan bio je zamišljen i organiziran na način da bude prihvatljiv svima koji su odlučili krenuti u jednu divnu avanturu.

Članovi kluba mogli su se podijelili prema vlastitim interesima i sposobnostima. Biciklistička grupa prvog je dana odvozila 80-tak km rute Vrata-Fužine-Bribir-Novi Vinodolski dok su članovi koji su se odlučili na planinarenje prošli stazu od Vidikovca Slipica do Novog Vinodolskog ukupne udaljenosti oko 10 km. Nakon bicikliranja i planinarenja bilo je dogovoreno kupanje u N.Vinodolskom.  Uslijedio je kraći odmor i večera, a nakon toga šetnja do Fužina jer umor nije utjecao na još jednu aktivnost prije samog počinka. Drugog dana izleta opet su se članovi podijelili u dvije grupe, bicikliste i planinare.

Biciklisti su odvozili rutu preko Gornjeg Jelenja do Platka i natrag do Fužina (Vrata ) u dužini od oko 55 km dok su planinari prošli kružnu stazu od Platka do vrha Snježnika ukupne udaljenosti oko 7 km. I biciklisti i planinari uživali su u predivnom pogledu na Kvarnerske otoke, Riječki zaljev i Istru. Vraćajući se svojim domovima članovi su bili oduševljeni izletom i u mislima s nekom drugom divnom destinacijom.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE