8.9 C
Čakovec
Ponedjeljak, 22 travnja, 2024

Četiri tenora pjevali za Udrugu za sindrom Down Međimurske županije

Koncert 4 tenora povodom obilježavanja 20-godišnjice osnutka Udruge za sindrom Down Međimurske županije, Centar za kulturu Čakovec 20. ožujka 2024. u 20 sati.

Četiri tenora čine Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Marko Pecotić i Filip Hozjak a Centar za kulturu je bio ispunjen do posljednjeg mjesta.

Udruga za sindrom Down Međimurske županije obilježava veliku obljetnicu – 20 godina svog postojanja, a istovremeno se pridružuje i obilježavanju Svjetskog dana osoba sa sindromom Down.

Ova dva događaja bit će obilježena nizom aktivnosti, nudeći priliku zajednici da se uključi i podrži ovu važnu inicijativu.

Udruga za sindrom Down Međimurske županije osnovana je 2004. god sa sjedištem u Čakovcu, pod inicijativom roditelja čija djeca imaju sindrom Down.

Ciljevi osnivanja udruge:

  • senzibilizacija društvene zajednice prema osobama sa Down sindromom
  • unapređivanje zdravstvene i psiho-socijalne skrbi, obrazovanja i zapošljavanja
  • uključivanje osoba sa Down sindromom u društvenu zajednicu
  • poticanje znanstvenih i drugih istraživanja vezanih uz Down sindrom

– 20.03. – Koncert 4 Tenora u Centru za kulturu Čakovec od 20h koncert 4 Tenora u Centru za kulturu Čakovec. Ovaj koncert nudi glazbeni užitak i priliku za zajedničko druženje.

– 21.03. – Svečani program u Dvorani Srednje škole Čakovec Svečani program u Dvorani Srednje škole Čakovec bit će vrhunac ovih proslava, pružajući priliku za prisjećanje na proteklih 20 godina rada udruge i istaknuće njenih postignuća.

– 27.03. – Predstava Kerekesh Teatar “Dobra večer, došao sam po vašu kćer” od 19h u Društvenom domu u Novom Selu Rok.

Završetak ovog niza aktivnosti bit će predstava Kerekesh Teatra “Dobra večer, došao sam po vašu kćer” u Društvenom domu u Novom Selu Rok. Ulaz je besplatan, a predstava će pružiti humorističan završetak ovih proslava.

Pozivamo sve građane da se pridruže u obilježavanju ovih važnih događaja te podrže rad Udruge za sindrom Down Međimurske županije.

Galeriju pogledajte ovdje (4 TENORA)

Foto: Mario Golenko

Četiri tenora

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE