Čakovečki sajam i plac vraćaju se u novu normalu!

plac 1
U petak se vraća cvijeće na čakovečki plac

Od danas, srijeda, 13. svibnja, popuštaju se protuepidemijske mjere i na čakovečkom sajmu. Drugim riječima, kupci više ne moraju ulaziti u prodajni prostor isključivo automobilom i kupovati iz njega već mogu ulaziti po starom, pješke i biciklom. Istina, dobivat će brojeve tako da u isto vrijeme može biti svega njih 30 u prodajnom prostoru.

Od petka pak, 15. svibnja, sve se vraća u “novu normalu” i dozvoljava se prodaja cvijeća, presadnica, životinja, tekstila…. Jedino neće raditi ugostiteljski objekti koji bi svoja vrata trebali otvoriti idućeg tjedna. Hoće li sajam i dalje raditi srijedom i petkom, ističu u GKP Čakom, ovisi o interesu prodavača.

Život se vraća u “novu normalu” i na čakovečkoj tržnici u petak, 15. svibnja. Dakle, ponovno će se prodavati cvijeće, presadnice i sve ostalo što je bilo zabranjeno tijekom strogih protuepidemijskih mjera.

Naravno, na snazi su i dalje mjere držanja razmaka, dezinfekcije ruku, ulazak uz brojeve kako bi se izbjeglo veće grupiranje ljudi na jednom mjestu.

Ostavi komentar