Čakovečka Vajda, te tvrtke Toni iz D.Kraljevca i Cromatic iz Preloga dobitnici su Zlatne plakete HGK

Dobitnici Zlatne plakete

Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Čakovec održala je danas svečanu sjednicu Gospodarskog vijeća na kojoj su dodijeljene Zlatne plakete najuspješnijim tvrtkama za 2020. godinu.

Zlatne plakete dodjeljuju se tvrtkama koje su iskazale najviše truda, inovativnosti, upornosti, konkurentnosti i poslovnog uspjeha. U kategoriji malih tvrtki Zlatna plaketa, po drugi puta za redom pripala je tvrtki Cromatic d.o.o. iz Preloga čija je primarna djelatnost industrijska automatizacija i proizvodnja elektro ormara. Nagradu je primio vlasnik Nikola Kvakan.

Tvrtka Toni iz Donjeg Kraljevca  dobitnik je Zlatne plakete u kategoriji srednje velikih tvrtki, a nagradu su preuzeo začetnik i suvlasnik tvrtke Antun Marodi.

U kategoriji velikih tvrtki Zlatna plaketa pripala je čakovečkoj mesnoj industriji Vajda. Nagradu je preuzeo Alen Kajmović kojem su se pridružili i Vilim Simon, član Uprave poduzeća i bivši direktor Vladimir Mesarić.

Treba još spomenuti kako sve tri nagrađene međimurske tvrtke ulaze u borbu i za nagradu Zlatna kuna koja se dodjeljuje na nacionalnom nivou. Naime, Zlatna kuna dodjeljuje se za uspješnost u poslovanju i doprinos hrvatskom gospodarstvu u cjelini još od osamostaljenja Hrvatske.

 

Ostavi komentar