Burno na Uskrs u Štrigovi: 25-godišnjak mahao nožem i prijetio ubojstvom!

nož
Ilustracija, Foto: Pixabay

U nedjelju 4. travnja oko 14 sati u ugostiteljskom objektu na području općina Štrigova, 25-godišnjak s područja općine Štrigova prijetio je nasilnim radnjama 23-godišnjaku te ga rukama više puta udario u predjelu glave i tijela te ga gađao pepeljarom, izvijestila je PU međimurska.   

Potom je 25-godišnjak oko 18:45 došao na adresu osobe koju je prethodno napadao sa još nekoliko mladića te mahao nožem te prijetio ubojstvom 23-godišnjaku i njegovu ocu, dok su ostali prijetili palicama. 

Nakon toga počinitelji su se udaljili iz dvorišta i putem na makadamskoj cesti blizu te kuće sreli drugog 23-godišnjaka s područja općine Štrigova te su ga uhvatili i izvukli iz vozila i izudarali po glavi i tijelu. Nakon toga su ga bacili na zemljano tlo i nastavali udarati nogama. Taj 23-godišnjak je srećom zadobio lake tjelesne ozljede.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 25-godišnjak počinio tri kaznena djela Prijetnja te je uhićen nakon čega će u zakonskom roku biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske, dok se kriminalistička istraživanja nastavljaju.     

Ostavi komentar