Bujas: Raste broj poduzetnika koji će otvoriti kafiće iz neposluha!

terasa kafića
Ilustracija

Poduzetnici i ugostitelji su revoltirani, jer uopće nisu zahvaćeni popuštanjem epidemioloških mjera koje je danas najavila Vlada, piše Jutarnji list

Udruga Glas poduzetnika sigurno neće stajati sa strane. Nakon ove nonšalantne sjednice Vlade gdje je tako izrečen nastavak ovih mjera. Mi smatramo s obzirom da je došlo do pada broja oboljelih, da je cjepivo tu, da je oko 220.000 ljudi je preboljelo koronu, definitivno došlo vrijeme da nas se pusti da radimo, rekao je Hrvoje Bujas, predsjednik udruge Glas poduzetnika za RTL Danas. 

Ističe da je da možete kupiti kavu u pekari, trgovačkom centru i restoranu. Bujas tvrdi da broj poduzetnika koji će otvoriti kafiće iz neposluha varira od regije do regije. No broj raste jer se osjeća jedna velika nepravda.

– Ja da imam caffe bar, ja bi otvorio svoj kafić. Ali kao udruga ne možemo na to pozvati jer smo svjesni da to može biti i kazneno djelo, kazne mogu biti do 70 000 kuna. Mi smo legalisti i ako nešto organiziramo, bit će to najveći prosvjed u Hrvatskoj, najavio je Bujas kako piše Jutarnji list.

Ostavi komentar