Božićna čestitka gradonačelnika Preloga, Ljubomira Kolareka

Čestitka Grad Prelog Božić

Preloški gradonačelnik Ljubomir Kolarek svojim je sugrađanima uputio božićnu čestitku koju prenosimo u cjelosti.

Poštovane sugrađanke i sugrađani!

Iskreno i od srca se nadam da ćete ovaj Božić provesti zajedno sa svojim obiteljima. Isus se rodio prije 2019 godina, ali je to događaj, koji bi se trebao svakodnevno događati u našim srcima. Jer Božić je blagdan ljubavi i nade, ali i vrijeme posvećeno obitelji. Kada se okupite oko blagdanskog stola, sjetite se da ima, nažalost, i onih naših sugrađana koji su sami, koji su bolesni, koji teško pronalaze izlaz iz patnje i boli.

Pomozimo im zajedno, pokušajmo, svatko na svoj način, pomoći da Božić stigne u svaki dom naših mjesta. Sve nas u Prelogu, ovaj bi Božić trebao potaknuti da činimo dobro, da zaboravimo nesuglasice, da znamo slušati te da sve što radimo, radimo u korist stanovnika svih naselja našega Grada Preloga.

Svima želim da dane Božića provedu sa svojim najbližima, da svi zajedno spoznamo da lijepa riječ, osmijeh, pomoć, zagrljaj, obitelj, vrijede više od bilo čega. Budite ovog Božića sretni, mirni i zadovoljni. Želim Vam svima čestit i blagoslovljen Božić, neka Božić donese čaroliju u vaše srce uz velike radosti!

 

Ostavi komentar