Borna Lesjak s preko 60 metara za tri boda pionira, poraza kadeta u Varaždinu

nogomet (6)

U nastavku prvenstva 1 HNL za pionire i kadete mladi igrači Međimurja već su odigrali tri susreta, a ovaj petak čeka ih četvrti.Nakon poraza u obje kategorije kod Solina uslijedile su dvije pobjede nad Šibenikom, a u nedjelju je odigran susjedski derbi u Varaždinu koji je završio polovičnim rezultatom.

U prvoj utakmici na terenu s umjetnom travom sučelili su se pioniri Varaždina i Međimurja. Iako su domaći imali inicijativu tri boda odlaze u Čakovec zahvaljujući pogotku kojeg je postigao Borna Lesjak.Pred sam kraj utakmice dosuđen je slobodni udarac za Čakovčane desetak metara na vlastitoj polovici.


Lesjak je uputio visoku parabolu pred gol domaćina i malo uz pomoć vjetra dubinska lopta
završila je iza leđa vratara . Do kraja utakmice domaćini su jurišali na gol mladog Zrne koji je otklanjao sve opasnosti i važna tri boda za ostanak odlaze u Čakovec. Ovom pobjedom pioniri su stigli do 29-og boda i dalje su na visokom petom mjestu.

Za razliku od njih kadeti su uvjerljivo poraženi, čak 6 : 1, a jedini pogodak je postigao Niko Frančić Sa šest bodova i dalje drže posljednje mjesto.
Međutim na zajedničkoj tablici gdje se zbrajaju bodovi obje selekcije nakon 18 . kola u ligi od četrnaest klubova mladi igrači Međimurja s ukupno 35 bodova dijele deseto mjesto s Interom, a posljednji je Varaždin s 29 bodova.

U sljedećem kolu pioniri Marija Šarića i kadeti Gordana Golika ovaj petak 15. ožujka domaćini su ekipi pulske Istre. Prva utakmica na pomoćnom terenu SRC Mladosti na rasporedu je u 14 sati, a druga nakon nje u 15. 45.

nogomet (1)

Ostavi komentar