Boris Bistrović objasnio zašto podržava Darka Zvera za župana Međimurske županije

Darko Zver, kandidat stranke FOKUS za župana Međimurske županije predstavio je danas svog zamjenika Borisa Bistrovića na konferenciji za medije.

Boris Bistrović je sveučilišni prvostupnik ekonomije, poduzetnik s dvadesetogodišnjim stažem, FOKUS-ov vijećnik u aktualnom sastavu Gradskog vijeća Grada Čakovca. Obiteljski je čovjek, suprug i otac 16-godišnjeg sina.

Bistrović se predstavio novinarima na konferenciji. 

Rođeni sam Čakovčanec, živim  u Međimurju cijeli svoj život i mislim da sam shvatio bilo našeg kraja. Po obrazovanju sam sveučilišni prvostupnik ekonomije, smjer računovodstvo, na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Poduzetnik sam sa stažom duljim 20 godina, trenutno se bavim ugostiteljstvom i ulaganjem u kriptoimovinu, istaknuo je uvodno Bistrović.

Kao razloge odabira stranke Fokus naveo je da ona promovira poduzetništvo, podupire manje poreze, bori se za ljudske slobode i transparentnost, pogotovo transparentnost lokalnih proračuna.

Boris Bistrović
Boris Bistrović

Darko Zver donosi stabilnost i Međimurska županija ne smije postati poligon za političke obračune, ne trebaju nam svađe, podmetanja i nove optužbe i novi izbori za nekoliko mjeseci. Nosi se župan treba baviti Međimurcima i lokalnim stvarima. Darko je i konkretan i ima svoj plan jačanja gospodarstva, kako povećati plaće u Međimurju, može se suočiti s romskom populacijom, rekao je Bistrović između ostalog.

Darko Zver nema figu u džepu. Ostali kandidati nisu ovdje zbog vas, nego zbog sebe. Svi imaju neke privatne razloge zašto im ova pozicija treba i zbog toga će više gledati za sebe nego za svoju županiju. Darko Zver je, jednako kao i ja, iskren, ne ovisi o politici i nije ničiji igrač, dodao je u nastavku.

Cijelu konferenciju za medije pogledajte u nastavku:

https://fb.watch/9kGw5pArjK/

 

Ostavi komentar