Bjeličin Osijek namučio se protiv Poleta (SMnM)

Vrlo zanimljiv prijateljski susret odigrali su Polet (SMnM) i Osijek. Na samom susretu palo je šest pogodaka, a pobjedu su ipak upisali gosti iz Osijeka.

Razmjena poklona između trenera Osijeka i predsjednika NK Polet (SMnM)

 

Prvi u vodstvo dolazi Polet u 31. minuti pogotkom Brezovca iz kaznenog udarca. Osijek je brzo stigao do izjednačenja. Nakon ubačaja Bočkaja iz desnog kuta loptu je na drugoj vratnici dočekao Bohar, čiji je udarac Jambres atraktivno zaustavio, ali je bilo očito kako je to učinio iza gol-linije. Šest minuta kasnije vidjeli smo lijepu akciju Bijelo-plavih. Mance je mogao i sam pucati, ipak je nesebično dodao Boharu koji zdesna idealno loptu šalje u peterac, a Bočkaj je miran u egzekuciji.

Prije samog susreta Dino Kramar je u ime Središta Sjever dodijeli nagardu Poletu za fair – play.

NK Polet (SMnM): Jambres, Horvat, Škvorc, Dodlek, Krištfotić, Barat, Brezovec, Šarić, Šegović, Perčić, Lesar (Horvat M., Filipović, Karlovčec, Antolović, Herceg, Cindrić, Cimerman)

Osijek: Ježina, Grgić, Bralić, Cheberko, Jurčević, Žaper, Hanuljak, Pilj, Bočkaj, Bohar, Mance (Sajko, Gržan, Barišić, Karamatić, Cvijanović, Nejašmić, Jugović, Hiroš, Mikolčić, Topčagić, Mierez, Malenica, Marin, Beljo)

Ostavi komentar