BANFI: U policijskoj potjeri ulovljen Srbijanac (20) koji je prevozio ilegalne migrante!

Danas, 29. svibnja 2019., oko 4 sata u Grabrovniku, policijski službenici policijske postaje Mursko Središće prilikom nadzora državne granice uočili su osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka te posumnjali da se radi o nezakonitim migrantima, izvijestila je PU međimurska. 

Uz upaljena rotacijska svjetla krenuli su u potjeru za vozilom. Tijekom potjere odbjegli vozač velikom brzinom  u pretjecanju prošao je pored drugog  policijskog vozila, kojom prilikom je udario u retrovizor navedenog vozila.

Policijski službenici nastavili su potjeru za odbjeglim vozačem, koji je zbog neprilagođene brzine nedaleko mjesta Banfi, u oštrom zavoju sletio s ceste i udario u zaštitnu ogradu. Dvadesetogodišnji vozač, državljanin Srbije nakon nesreće pokušao je pobjeći s mjesta događaja, ali je uz primjenu sredstava prisile svladan i priveden u Policijsku postaju Mursko Središće na kriminalističko istraživanje.

Petorica stranih državljana, koji su se nalazili u osobnom automobilu vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni su u čakovečku bolnicu, gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni. Trenutno se nad njima provodi postupak sukladno odredbama Zakona o strancima.

Kriminalistička istraživanja se nastavljaju.

Ostavi komentar