Badminton klubu Međimurje okitio se medaljma

badminton
Okitili se medaljama.

U  subotu  14. studenog u dvorani II. OŠ Čakovec u uspješnoj organizaciji Badmintonskog kluba Međimurje Čakovec održan je posljednji 4. Savezni turnir za kadete U15  Hrvatskog kupa 2020.

Na turniru je nastupilo je 15 kadeta iz 5 klubova Hrvatske, a među njima i kadetska ekipa  našeg Kluba pod vodstvom glavnog trenera Danijela Zadravca i trenera Tomislava Grubića. Voditelji natjecanja bio je Filip Mikolaj, vrhovni sudac Darko Ivan Vidaković iz Velike Gorice. U konkurenciji kadeta U15  pobjedu ostvario je  Ivano Kukla  (Novska). Treće mjesto i brončanu medalju osvojio je Josip Đeri (BK Međimurje) pobjedivši klubskog suigrača Vitu Petija sa 2:0: Poredak  ostalih klupskih igrača BK Međimurje je slijedeći: 7. Matija  Đeri, 8. Noa Šipoš i 10. Vito Panić. U konkurenciji  kadetkinja pobjedu je ostvarila Ana Pranić (MZ) Ana Leskovar zauzela je 5.mjesto. U konkurenciji  mješovitih parova kadeta pobjedu je ostvario par  Hrvoje Mavriček / Vlatka Kopsa (MZ ).  Par Vito Peti /Ana Leskovar zauzeo je 4. mjesto. U  nedjelju  15. studenog u dvorani II.OŠ Čakovec u uspješnoj organizaciji BK Međimurje Čakovec održan je posljednji 4. Savezni turnir za poletarce U-11 i  juniore U19  Hrvatskog kupa 2020.

Na turniru je nastupilo 6 poletaraca te 16 juniora i juniorki iz 9 klubova Hrvatske , a među njima  ekipa poletaraca u11 i juniora u19 pod vodstvom glavnog trenera Danijela Zadravca i trenera Tomislava Grubića. Voditelji natjecanja  bio je Luka Grubić, a vrhovni sudac Darko Ivan Vidaković iz Velike Gorice. U konkurenciji  poletaraca U11 pobjedu je ostvario Lovro Matovina (KC).  Igrači BK Međimurje osvojili su slijedeći plasman: Luka Krznarić osvojio je 4. mjesto, a Leo Krznarić 6. mjesto. U konkurenciji parova poletaraca U 11 pobjedu je ostvario par Lovro Matovina / Lovro Šušnjara (KC/UBK). U paru par braća Luka i Leo Krznarić osvojili su 3. mjesto i brončanu medalju. U konkurenciji  juniora U19  svoju prvu juniorsku pobjedu  ostvario je Ivan Grubić  pobjedivši u napetom  finalu Ivora Zekana (MZ) sa 2:1 (21:19, 14:21, 21:19 ). U konkurenciji juniorki u19 pobjedu je ostvarila Barbara Janičić (DU). U konkurenciji mješovitih parova  juniorka  pobjedu je ostvario par Vito Buchberger / Sunčica Sertić (VG). Ivan Grubić sa koprivničankom Anjom Matovinom zauzeo je 5. mjesto. Turniri su se održali bez prisustva gledatelja uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera. Klub zahvaljuje svojim sponzorima i pokroviteljima  na pomoći u uspješnoj organizaciji turnira.

 

 

 

 

     

 

             

 

   

Ostavi komentar