BADMINTON: Borna Vadlja na turniru “Srebrna žogica 2019” osvojio brončanu medalju pojedinačno i u paru sa Lukom Črepom

Badminton Lendava

ODRŽAN 14. MEĐUNARODNI BADMINTONSKI TURNIR “SREBRNA ŽOGICA 2019” U LENDAVI ZA LIMAČE, KADETE I MLAĐE JUNIORE

MLAĐI JUNIOR BORNA VADLJA OSVOJO BRONČANU MEDALJU POJEDINAČNO I U PARU SA LUKOM ČREPOM

Ovog vikenda od petka do nedjelje 12.-14.4.2019. u dvorani Srednje dvojezične škole u Lendavi, Slovenija u odličnoj organizaciji BK”Mladost” Lendava održan je 14. Međunarodni badmintonski turnir “Srebrna žogica 2019 ” za limače u-11, mlađe kadete u-13, kadete u-15 i mlađe juniore u-17.

Na turniru je sudjelovalo 194 mladih igrača i igračica u svim konkurencijama iz 6 zemalja ( SLO, CRO, HUN, ROM , CZE i SVK ), a među njima ekipa mlađih kadeta , kadeta i mlađih juniora našeg kluba pod vodstvom trenera Tomislava Grubića i Filipa Vadlje.

U konkurenciji mlađih kadeta u13 Josip Đeri i Matija Đeri osvojili su 2.mjesta u skupni sa pobjedom i porazom te prošli dalje i u 1.kolu razigravanja poraženi. Vito Blažić osvojio je 3.mjesto u skupini.

U konkrenciji parova mlađih kadeta u13 Matej Martinjak / Josip Đeri poraženi su u 2.kolu od slovenskog para, a Matija Đeri / Vito Blažić su poraženi u 1.kolu.

U konkurenciji kadeta u15 naš Ivan Grubić nakon osvajanja 1. mjesta u skupini poražen je u 2.kolu razigravanja od slovaka Pavlika sa 2:0 dok je Dino Blažić osvojio 3. mjesto u skupini.

U konkurenciji parova kadeta u15 naš par Dino Blažić / Ivan Grubić poražen je u četvrt-finalu.

U konkurenciji mlađih juniora u-17 naš Borna Vadlja nakon osvajanja 1. mjesta u skupni te pobjeda u osmini i četvrt-finalu predao je meč polu- finala koji se igrao u nedjelju radi nastupa na 2.Saveznom turniru juniora HK-a 2019 u Zagrebu i osvojio brončanu medalju. Luka Črep nakon osvajanja 1. mjesta u skupini te pobjeda u osmini poražen u četvrt-finalu od slovenca Pungartnika sa 2:1. Filip Knežević osvojio je 2. mjesto u skupini i u 1.kolu razigravanja poražen je od klubskog igrača Črepa.

U konkurenciji parova mlađih juniora u17 Luka Črep i Borna Vadlja osvojili su brončanu medalju predavši meč polu-finala radi nastupa u nedjelju na 2.Saveznom turniru juniora HK-a 2019 u Zagrebu.

Izvor: Badmintonski klub Međimurje

 

Ostavi komentar