Za vašu kućnu biblioteku osigurali smo nove knjige

citanje knjiga

I ovog tjedna u našem tiskanom izdanju Međimurskih novina potražite nagradni kupon, ispunite ga i možda ćete upravo bi biti dobitnik knjiga koje smo osigurali u suradnji s nakladničkim kućama Ljevak i Znanje. Kupon je potrebno dostaviti u našu redakciju najkasnije do utorka 15. svibnja do 15 sati. Više o knjigama u nastavku.

 Cilla i Rolf Börjlind: PlimaCilla i Rolf Börjlind: Plima

Na Nordkosteru je večeras najviša plima, more će potpuno prekriti plažu. Troje ljudi kopa rupu, ne znajući da ih iz mraka promatra dječak. Njegova radoznalost ustupit će mjesto užasu kada u mraku nasluti i četvrtu osobu – ženu kojoj je ta rupa namijenjena. Tihi valovi sve su bliže ženi zakopanoj u pijesak do brade. I dok se kroz noć prolama njezin očajnički vrisak, a voda joj ulazi u nos i usta, ona u trbuhu osjeća posljednje trzaje novog života – bebu koja se rita. 24 godine poslije, stravičan zločin još uvijek je neriješen. Mlada studentica Policijske akademije Olivia Rönning želi nastaviti stopama svog oca i postati detektivka. Od tog cilja dijeli je još samo jedna, naizgled jednostavna prepreka: profesor joj je dao zadatak da odabere jedan neriješen stari slučaj i pronađe ubojicu.

 I. M. Vulinović, K. K. Prkačin: Vodič za sretan brakI. M. Vulinović, K. K. Prkačin: Vodič za sretan brak

Vodič za sretan brak: Psihološko-pravni priručnik, prvi takav priručnik na našemu tržištu, opisuje psihološku i pravnu dimenziju braka, odnosno partnerske veze. Priručnik je namijenjen svima koji su se nedavno vjenčali, započeli vezu, osobama koje su već dulje u braku ili u vezi, kao i onima koji su bili u odnosu u kojemu nije išlo ili još uvijek tragaju za pravom ljubavlju. Knjiga, dotičući „vruće teme“ koje najčešće postaju kamen spoticanja zdravome odnosu (financije, svekrve, sloboda u braku, preljubi i dr.), poučava čitatelja važnome pravilu – kako je skladan i sretan odnos sa samim sobom zapravo temeljni preduvjet kvalitetnoga partnerskog odnosa.

Ostavi komentar