ZA KNJIGOLJUPCE: Osvojite knjige Gospodar tame i Odanost višega reda

U suradnji s nakladničkim kućama Ljevak i Znanje osigurali smo dvije nove knjige. Riječ je o naslovima Gospodar tame (Elizabeth Hoyt) i Odanost višega reda (James Comey).

Kako do knjiga?

U tiskanom izdanju “Međimurskih novina” od petka 15. ožujka potražite nagradne kupone i pošaljite ih na adresu: Međimurske novine, Kralja Tomislava 2, 40000 Čakovec ili na e-mail: [email protected] ili donesite osobno u redakciju NAJKASNIJE U UTORAK 19. ožujka do 15 sati.

Elizabeth Hoyt: Gospodar tame

On živi među sjenama. Dok navlači masku tajanstvenog osvetnika poznatog pod imenom Duh St. Gilesa, jedina je želja Godrica St. Johna zaštititi nevine građane Londona. Sve dok se za jednog od svojih noćnih pohoda ne suoči s drskom mladom ženom koja mu uperi pištolj u glavu – a on shvati da je to njegova supruga. Ledi Margaret Reading zavjetovala se na krvavu osvetu Duhu St. Gilesa – ubojici čovjeka njenog života. Vrativši se u London muškarcu kojega nije vidjela od dana njihova vjenčanja, Margaret iza maske ne prepoznaje svoga muža.

James Comey: Odanost višega reda

Odanost višega reda, knjiga bivšeg direktora FBI-a Jamesa Comeyja, jedna je od istina o eri trumpizma ispričanih u formi političke autobiografije. Ovo je knjiga o etici, političkoj odgovornosti i odanosti, nastala na temelju nikad prije ispričanih iskustava s vrha američke vlasti. Odanost višega reda Jamesa Comeyja, američkoga pravnika, karijernog birokrata i bivšeg direktora FBI-a, knjiga je političkih memoara koji obuhvaćaju tridesetak godina američkoga pravno-političkog poretka u kojima je autor izravno služio trima predsjedničkim administracijama: G. W. Bushovoj, Obaminoj i Trumpovoj.

Knjige nakladničke kuće Ljevak mogu naručiti putem internet stranice www.ljevak.hr

Ostavi komentar