Za knjigoljupce osigurali smo knjige IKIGAI i Stakleni mač

U danima “produženog” vikenda svima onima koji si to mogu osigurati dobro će doći i odmor uz knjigu. Upravo s ciljem popularizacije čitanja, u svim danima, a ne samo u vrijeme odmora, osigurali smo u suradnji s nakladničkom kućom Znanje i Mozaik dva naslova: Stakleni mač autorice Victoria Aveyard i IKIGAI Héctor García (Kirai) i Francesc Miralles).

Nagradne kupone potražite u tiskanom izdanju Međimurskih novina od petka 22. lipnja (na prodajnim mjestima već od četvrka 22. lipnja) i dostavite ih u naš marketing do utorka 26. lipnja do 15 sati.

Victoria Aveyard: Stakleni mačVictoria Aveyard: Stakleni mač

Krv Mare Brow je crvena, ali njezina moć upravljanja munjom pretvorila ju je u oružje kojeg se Srebrni kraljevski dvor želi domoći i upravljati njome. Novi mladi kralj Maven pokušava pronaći i osvetiti se Mare, no ona saznaje nešto ohrabrujuće: ona nije jedina od Crvenih koja ima posebne moći. Stoga kreće u misiju pronalaženja ostalih novostvorenih kako bi ih ujedinila u borbi protiv okrutnog kralja. Mare se suočava s tamom koja sve više raste u njezinoj duši.

 

ikigaiHéctor García (Kirai) i Francesc Miralles: IKIGAI

Prema Japancima, svaki čovjek ima neki ikigai, motiv zbog kojega postoji. Neki su ga pronašli i svjesni su svojega ikigaija, drugi ga nose u sebi, ali ga još uvijek traže. Ovo je jedna od tajni stanovnika Okinawe, najdugovječnijega otoka na svijetu, za dug, mladenački i sretan život. U ovoj se knjizi prvi put analiziraju tajne stogodišnjih Japanaca za zdrav i vitalan život te otkriva kako pronalaze svoj ikigai koji daje smisao njihovu životu i potiče ih da žive sto godina u punoj formi.

Ostavi komentar