U vašu kućnu biblioteku mogu useliti Zimske vatre

U suradnji s nakladničkim kućama Mozaik i Znanje osigurali smo dva nova naslova za vašu kućnu biblioteku. Ljubavnu vikinšku priču donosi autorica Johanna Lindsey u romanu Zimske vatre. Neprijatelj mog prijatelja drugi je roman spisateljskog dvojca Roslund i Thunberg. Nagradne kupone potražite u tiskanom izdanju Međimurskih novina od petka 2. veljače.

Zimske vatreJohanna Lindsey: Zimske vatre

Vikinški osvajači došli su preko studenog mora, odvevši gospu Brennu sa sobom u sužanjstvo. No, neustrašiva keltska ljepotica zaklela se kako nitko nikada neće zagospodariti njome – čak niti naočiti i snažni Garrick Haardrad.

Sin nemilosrdnog vikinškog poglavara, Garrick je naučen dobiti što god poželi pa polaže pravo na svoju prekrasnu “nagradu” sirovom snagom koja Brennu ostavlja bez daha. Međutim, tek nježnost Garrickove duše uspijeva otopiti gospinu odlučnost. Čak i dok kuje planove i smišlja osvetu na koju se zaklela, Brenna ne može zanijekati začuđujuću opojnost njegovih cjelova – niti utrnuti buktinju novorasplamsale strasti koja plamti poput zvjezdane vatre na studenom nebu nordijske noći.

Neprijatelj mog prijateljaRoslund i Thunberg: Neprijatelj mog prijatelja

Leu je četrnaest godina i ovo je posljednji put da čisti nered za svojim ocem. Braća i on ostali su sami – tata je opet u pritvoru, mama u bolnici – sada je na njemu red da se pobrine za mlađu braću. Leo zna što mu je činiti – maskirat će se i izvesti svoju prvu pljačku. Mnogo godina poslije on izlazi na slobodu. Nakon odležane kazne za niz brutalnih pljački banaka, Leo ima jedan jedini cilj – počiniti savršeni zločin, oteti novac koji država planira uništiti, novac na koji je društvo zaboravilo. Ovaj put neće uplitati svoju braću, neće biti tragova koji bi se mogli povezati s njim. No onda se događa upravo ono što se ne bi smjelo dogoditi – pogreška koja u priču upliće policijskog istražitelja Johna Broncksa i zbog koje se mijenjaju pravila igre.

 

Ostavi komentar