U tiskanom izdanju Međimurskih novina potražite kupone za nagradne knjige

naslovnica knjige

U suradnji s nakladničkim kućama Hena-com i Znanje osigurali smo nove knjige koje mogu postati dio vaše kućne biblioteke. Iako sunčano vrijeme namiguje proljeću u hladnim večerima lijepo se možete zagrijati uz knjigu „Praporci u snijegu” autorice Sarah Morgan. Druga je „San od tisuću ljeta” Ivana Vidića.

Kako do knjiga?
U tiskanom izdanju “Međimurskih novina” od petka 22. veljače potražite nagradne kupone i pošaljite ih na adresu: Međimurske novine, Kralja Tomislava 2, 40000 Čakovec ili na e-mail: [email protected] ili donesite osobno u redakciju NAJKASNIJE U UTORAK 5. ožujka do 15 sati. Više o knjigama u nastavku

Sarah Morgan: Praporci u snijegu

Bilo jednom vrijeme kad je Kayla voljela Božić. Sada je, međutim, posvećenija poslu nego predblagdanskom kićenju i veselju, te iskreno jedva čeka da “najljepše doba godine” završi. Sve dok ne dođe u očaravajuće skijalište Snow Crystal, odlučna da pridobije neodoljivog vlasnika Jacksona, doduše samo kao poslovnog klijenta. No kako Kayla i Jackson provode ugodne večeri okruženi bajkovitom, svjetlucavom snježnom scenografijom, profesionalno osvajanje doskora se pretvara u osobno. Uz pomoć lepršavih pahuljica i ječanja praporaka … bi li Jackson mogao biti taj koji će Kayli opet približiti božićnu čaroliju?

Ivan Vidić: San od tisuću ljeta

Kako bi izgledao život u Hrvatskoj da država kojim slučajem proda vodovod Amerikancima, a liječnici u bolnicama ostanu bez kirurškog konca? Može li se u Lijepoj našoj stvoriti dobar biznis na kupusu ili možda ostvariti značajan prihod pokretanjem jajare? Kakva je to Banda Velikog Petka, zašto policija nadgleda vrane osumnjičene za korupciju i tko je osnovao masonski red tajanstvena naziva Genius Ordo?
U zbirci San od tisuću ljeta Ivan Vidić nikoga ne štedi; svi su onakvi kakvi doista jesu kad padnu maske – na tapeti su političari, državni službenici, poduzetnici, kriminalci i cajke, novinari, liječnici i taj mitski “narod” koji šuti i trpi.

Ostavi komentar