U čakovečkoj knjižnici predstavljeno drugo dopunjeno i prošireno izdanje knjige ‘Promišljati fotografski’ autora Davora Žerjava

Davor Žerjav i Filip Lučin
Davor Žerjav i Filip Lučin

Edukativna biblioteka Fotokluba Čakovec nastavlja svoj niz sjajne fotografske literature. Objavljeno je 2. dopunjeno i prošireno izdanje knjige “Promišljati fotografski” autora Davora Žerjava.

Davor Žerjav

Kako je kazao na predstavljanju u multimedijalnoj dvorani Knjižnice “Nikola Zrinski” Čakovec ova knjiga ne samo da je proširena već kao da je pisana iznova. Pisana je jednostavnim rječnikom, a koncipirana na način da obuhvaća tehničke elemente fotografije, likovnu dimenziju fotografiranja i naposljetku njezine kreativne elemente. Korisna je početnicima i znalcima te opremljena s 50 ilustracija i preko 200 fotografija članova Fotokluba Čakovec od kojih su velika većina originalni autorski radovi.

 

O knjizi, autoru i knjižnoj djelatnosti Fotokluba Čakovec govorio je tajnik ove udruge Filip Lučin, a sam autor, Davor Žerjav, brojnoj okupljenoj publici približio je sadržaj novog izdanja.

 

Zahvaljujući sponzoru, tvrtki Konto d.o.o.  na kraju predstavljanja svatko tko je sa sobom doveo još tri osobe dobio je na poklon novu knjigu. Lijepa gesta autora i Fotokluba. Vjerujemo da će svim dosadašnjim i budućim čitateljima ove knjige svi savjeti učiniti njihov vlastiti svijet fotografije još atraktivnijim i promišljenijim. Jer fotografija jest upravo takva – nudi beskrajne mogućnosti i uvijek nove kadrove. Bitno je samo srcem gledati i …dobro promišljati. Knjigu možete naručiti OVDJE.

foto: rr

 

Ostavi komentar