Saznajte kako knjiga “Čuvar izgubljenih tajni” može postatiti vaša

S ciljem promoviranja čitanja i ovog tjedna smo osigurali dva nova naslova u suradnji s nakladničkim kućama Znanje i Mozaik. Posjetitelj i Čuvar izgubljenih tajni mogu postati dio vaše kućne biblioteke. Više o djelima saznajte u nastavku.

Kako osvojiti knjige?

U tiskanom izdanju “Međimurskih novina” od petka 28. rujna potražite nagradne kupone i pošaljite ih na adresu: Međimurske novine, Kralja Tomislava 2, 40000 Čakovec ili na e-mail: [email protected] ili donesite osobno u redakciju NAJKASNIJE U UTORAK 2. listopada do 15 sati.

Lee Child PosjetiteljLee Child: Posjetitelj

Nije lako biti ambiciozna žena u vojsci. Kad narednica Amy Callan i poručnica Caroline Cooke budu pronađene ubijene u svojim domovima – u kadama napunjenim vojnim maskirnom bojom, naizgled netaknutih tijela – sumnja pada na Jacka Reachera. Poznavao je obje žene, a znao je i to da u obje otišle iz vojske pod sumnjivim okolnostima, kao žrtve seksualnog uznemiravanja. Ali, otkriva se tijelo još jedne ubijene žene. Reachera puštaju iz pritvora. Što povezuje žrtve i tko je ubojica?

 

Čuvar izgubljenih tajniRuth Hogan: Čuvar izgubljenih tajni

Nekoć čuven autor kratkih priča, a sad u sutonu života, Anthony Peardew cijeli je život brižno skupljao izgubljene stvari ne bi li se iskupio zbog obećanja koje je davno dao i prekršio. Znajući da mu vrijeme curi, svoju kuću i sva svoja izgubljena blaga ostavlja svojoj pomoćnici Lauri, jedinoj osobi kojoj može vjerovati da će poštovati uvjet njegove oporuke i na tisuće predmeta iznova sjediniti s njihovim zakonitim vlasnicima.

Ostavi komentar