PS VIVONA: Okitile se zlatnim i srebrnim odličjem u Beču! Zaplješćite im na Zimskoj plesnoj produkciji u Čakovcu

plesni studio Vivona

U nedjelju 10. veljače u Centru za kulturu Čakovec sve će prštati od najnovijih koreografija i kostima Plesnog studia Vivona. U 16 sati započet će još jedan Vivonih plesni program koji tradicionalno organizira pod nazivom Zimska plesna produkcija Vivone. U svom pozivu na plesno druženje Vivona i voditeljica Karmen Kovačević Jambor ističe:

– Tu smo da pomaknemo granice,da budemo drugačiji i svoji..a opet toliko rasplesani u našem prepoznatljivom stilu. Jer mi smo Studio Vivona. Pokazat ćemo da i nakon 30 godina imamo asa u rukavu. Pokazati da imamo ljubavi za toplinu, mekoću ali i dinamiku umjetničkog izričaja. A najvažnije od svega, da imamo srce i dušu za ono što volimo i gdje smo doma – na sceni. Predstavit će se sve naše skupine od najmlađih do najstarijih koje su uvježbale Karmen,Tajana, Dora, Ivana i Nela. Kroz program će vas voditi Dina Novak i Lorena Andročec. Na tebi je da dođeš i uživaš s nama.”

Vivona je novu sezonu počela odličnim rezultatima. Proteklog vikenda plesačice Vivone vratile su se s međunarodnog natjecanja u Beču sa zlatnim i srebrnim odličjima. U plesnim vještinama odmjerile su u tri kategorije u suvremenom plesnom izrazu. Dio tih Vivoninin plesnih koraka doživite u plesnoj atmosferi na Zimskoj produkciji ove nedjelje u Čakovcu.

Ostavi komentar