Pripremate se za ljetni odmor? Osvojite knjigu za čitanje u hladu

ljetni odmor uz knjigu

Međimurske novine u suradnji s nakladničkim kućama Znanje i Mozaik pripremile su dvije knjige koje ćete rado ponijeti na odmor. Lagano štivo za čitanje u hladu je Bludnikova prosidba autorice Stephanie Laurens, a ako imate tinejdžere njima će ljeto biti zabavno uz Dnevnik nezgoda za nezgodom autora Jeff Kinneya.

Više o knjigama saznajte u nastavku. Nagradne kupone potražite u tiskanom izdanju Međimurskih novina od petka 15. lipnja i dostavite ih ispunjene u naš marketing do utorka 19. lipnja do 15 sati.

 

bludnikova prosidbaStephanie Laurens: Bludnikova prosidba

Demon Cynster vidio je kako ljubav baca njegovu braću na koljena i zakleo se da nikad neće dijeliti njihovu sudbinu sve dok nije ugledao Felicity Parteger. Demon se sjećao Felicity kao mršave djevojčice, ali sada je pred njim stajala žena zavodljivih oblina. Felicity zna da je Demon najpoželjnijih neženja u gradu i razvratnik najgore vrste, ali jedino joj on može pomoći izbaviti prijatelja iz nevolje. Demon joj nikad neće pružiti ljubav kakvu traži. Može li brak zasnovan samo na strasti biti dovoljan?

 

Jeff Kinney: Dnevnik nezgoda za nezgodom

Gregu Heffleyju baš je loše krenulo. Njegov najbolji prijatelj Rowley Jefferson okrenuo mu je leđa, a u osnovnoj školi nije nimalo lako naći nove prijatelje. Kako bi zaustavio taj nesretni niz, Greg se odlučuje pouzdati u sudbinu i sve odluke prepustiti slučaju… Hoće li mu se to isplatiti ili je Gregu suđeno da živi nesretno? Osmim nastavkom Gregovog dnevnika Jeff Kinney i dalje potvrđuje svoj položaj na vrhu svjetskih ljestvica bestselera, a svi Gregovi ljubitelji ponovno će doći na svoje.

Ostavi komentar