Pošaljite nagradni kupon i knjige „Izgubljeni rukopis” i „Praško proljeće” mogu postati vaše

naslovnica nagrada knjiga

U suradnji s nakladničkim kućama Znanje i Ljevak osigurali smo nove knjige kojima možete nadopuniti vašu kućnu biblioteku. „Izgubljeni Rukopis” i „Praško proljeće” naslovi su koji mogu postati vaši. Što je potrebno učiniti?

U tiskanom izdanju “Međimurskih novina” od petka 9. kolovoza potražite nagradne kupone i pošaljite ih na adresu: Međimurske novine, Kralja Tomislava 2, 40000 Čakovec ili na e-mail: [email protected] ili donesite osobno u redakciju NAJKASNIJE U UTORAK 13. kolovoza do 15 sati.

John Grisham: Izgubljeni rukopis

Odvažna grupa kradljivaca izvela je pljačku neprocjenjivog blaga iz knjižnice Sveučilišta Princeton. Radi se o pet originalnih rukopisa romana slavnog američkog autora F. Scotta Fitzgeralda. Rukopisima se gubi svaki trag. Bruce Cable u svojoj knjižari priređuje druženja pisaca. Međutim najveći dio svojih prihoda zarađuje trgovanjem rijetkim i vrijednim knjigama i rukopisima. Mercer Mann mlada je autorica uspješnog prvog romana. Pokušati otkriti što se sve krije u njegovom tajanstvenom i strogo zaštićenom podrumu knjižare koju vodi Bruce Cable.

Simon Mawer: Praško proljeće

Ljeto je 1968., godine ljubavi i mržnje, Praškog proljeća i hladnoratovske zime. Dvoje studenata iz Engleske – Ellie i James – sprema se na obilazak Europe autostopom, bez određenog cilja osim otkrivanja Europe i samih sebe. Negdje u južnoj Njemačkoj iznenada i bez posebnog razloga odluče posjetiti Čehoslovačku. U društvu češke studentice Lenke Konečkove pronalazi put u svijet čehoslovačke mladeži, njihovih nada i ideala.

 

Ostavi komentar