Pjesnička večer: IMPULS poezija špancira

akademik Luko Paljetak i fra Ivan Kramar
akademik Luko Paljetak i fra Ivan Kramar

U utorak 25. kolovoza s početkom u 20 sati u organizaciji udruge Ritam misli, u atriju Franjevačkog samostana u Varaždinu (u slučaju lošeg vremena u HNK, Klub Europa media, Varaždin), održat će se poetsko – glazbena večer pod nazivom ‘’IMPULS  poezija špancira’’.

Gosti večeri, su bard hrvatske književne scene, akademik Luko Paljetak i fra Ivan Kramar. Gosti će se varaždinskoj publici predstaviti s novim zbirkama poezije.

Akademik Luko Paljetak predstavit će poeziju iz svoje najnovije zbirke ‘’Pitomi urlici’’, a fra Ivan Kramar govorit će stihove iz svoje zbirke poezije ‘’Čavli zime”. U programu će sudjelovati pjesnici Ljiljana Vuglač, Ernest Fišer i Nenad Slukić te poneki gost iznenađenja. Svakako je nezaobilazna i glazbena gošća, mlada gitaristica Divna Šimatović.

Udruga Ritam misli u svojoj pozivnici za poetsku večer ističe: – Pred nama je večer koja će nam ispuniti osmijeh blagošću. Poezija i glazba u tišini noći daju čudesnu moć. Pozivamo vas doći na poetsko- glazbenu poslasticu ‘’IMPULS poezija špancira’’. Uživat ćete!

Voditelji programa i organizatori su Edita Kutnjak Zlatar i pjesnički par Ljubica Ribić i Milan Novak. Na pjesničke večeri rado se kao gosti izvođači, ali i publika odazivaju i međimurske pjesnikinje i pjesnici.

 

Ostavi komentar