Osvojite najnoviju knjigu Mire Gavrana „Priče o samoći”

naslovnica nagradne knjige

Kućnu biblioteku možete nadopuniti novim knjigama koje smo osigurali s nakladničkim kućama Znanje i Mozaik. Prva je knjiga proze domaćeg autora Mire Gavrana „Priče o samoći”, a druga „Vrijeme ubijanja” Johna Grishama.

U tiskanom izdanju “Međimurskih novina” od petka 5. travnja potražite nagradne kupone i pošaljite ih na adresu: Međimurske novine, Kralja Tomislava 2, 40000 Čakovec ili na e-mail: [email protected] ili donesite osobno u redakciju NAJKASNIJE U UTORAK 9. travnja do 15 sati.

Miro Gavran: Priče o samoći

Miro Gavran izlazi pred čitatelje sa zbirkom „Priče o samoći” u kojoj na sugestivan i koncizan način portretira naše suvremenike, sudbinski određene samoćom – tom dominantnom temom našeg vremena. U knjizi je auktora sabrao deset neobičnih priča čiji će vam se junaci krišom zavući pod kožu. U njihovim tugama, razočaranjima, radostima i emocijama s lakoćom ćete pronaći i djeliće svoga života. Najprevođeniji hrvatski književnih ponovo je napisao knjigu za književne sladokusce koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

John Grisham: Vrijeme ubijanja

U Clantonu, južnjačkom gradiću u srcu Mississippija, zločini imaju različitu težinu ovisno o boji kože počinitelja. Kada Carl Lee Hailey poluautomatskom bojnom puškom ubije dvojicu osumnjičenika koji su brutalno silovali njegovu desetogodišnju kćer, lokalno stanovništvo – isprva zgroženo nesretnom sudbinom crne djevojčice, a potom uvučeno u spiralu rasističkog nasilja – nastoji odbaciti sve što narušava njegovo specifično poimanje pravde…

 

Ostavi komentar