Osvojite knjigu „Tajna njegova poljupca” ili „Bratstvo crnog bodeža – Odabranica”

U suradnji s nakladničkim kućama Mozaik i Znanje osigurali smo za naše vjerne čitatelje nove nagradne knjige.

Više o knjigama saznajte u nastavku, a nagradne kupone potražite u tiskanom izdanju “Međimurskih novina” od petka 11. siječnja. Ispunite ih i pošaljite na adresu: Međimurske novine, Kralja Tomislava 2, 40000 Čakovec ili na e-mail: [email protected] ili donesite osobno u redakciju NAJKASNIJE U UTORAK 15. siječnja do 15 sati.

J. R. Ward: Bratstvo crnog bodeža – Odabranica

Vođa Bande kopiladi, Xcor, je osuđen zbog izdaje Slijepog Kralja i sad ga čeka brutalno ispitivanje i mučenička smrt od ruke Bratstva crnog bodeža. Spremno prihvaća sudbinu vojnika žaleći jedino za gubitkom svete žene koja nikad nije bila njegova: Odabranice Layle. Samo Layla zna istinu koja će spasiti Xcorov život. Međutim, javno razotkrivanje njegove žrtve i nepoznatog porijekla moglo bi uništiti sve što je Layli drago. Rastrgana između ljubavi i odanosti, mora odnekud smoći snagu i usprotiviti se jedinoj obitelji koju ima radi jedinog muškarca kojeg će ikada voljeti.

Julia Quinn: Tajna njegova poljupca

Gareth St. Clair ima oca koji ga mrzi i koji je odlučan u nakani da upropasti bogatstvo obitelji St. Clair. Jedino Garethovo nasljedstvo je jedan stari dnevnik koji možda sadrži tajne njegove prošlosti i ključ budućnosti. Ali postoji problem; dnevnik je pisan na talijanskom, jeziku na kojemu Gareth ne zna reći ni jednu riječ. Svi pripadnici visokog društva slažu se u tome da je Hyacinth Bridgerton jedinstvena. Vraški je pametna, đavolski iskrena i prema Garethovom mišljenju vjerojatno najbolja u malim dozama. Ali ima u njoj nešto privlačno i uznemirujuće što ga čvrsto drži. A Hyacinth, barem ona tako tvrdi, govori talijanski.

Ostavi komentar