Osvojite knjige Pletenica i Prehranom i vježbanjem do zdravlja

nagradne knjige

Vašu kućnu biblioteku obogatite novim knjigama. Osigurali smo ih u suradnji s nakladničkim kućama Znanje i Mozaik. Evo kako do knjiga:

U tiskanom izdanju “Međimurskih novina” od petka 13. prosinca potražite nagradne kupone i pošaljite ih na adresu: Međimurske novine, Kralja Tomislava 2, 40000 Čakovec ili na e-mail: [email protected] ili donesite osobno u redakciju NAJKASNIJE U UTORAK 17. ožujka do 15 sati. Više o naslovima u nastavku.

Laetitia Colombani: Pletenica

Tri žene, tri života, tri kontinenta. Jednaka žeđ za slobodom. Tri žene koje nemaju ništa zajedničko, ali su ipak obilježene rijetkim izrazom hrabrosti – poput triju pramenova u pletenici. Indija. Smita pripada kasti Nedodirljivih. Jedina joj je želja izbaviti svoju kćer iz siromaštva i omogućiti joj školovanje. Sicilija. Giulia radi u očevoj radionici na obradi kose. Kada otac doživi nesreću, ona otkriva da je obiteljski posao na rubu propasti. Kanada. Sarah je ugledna odvjetnica, majka troje djece. U trenutku kada je promaknuta na čelo odvjetničke tvrtke, saznaje da je teško bolesna. Povezane, a da to i ne znaju, Smita i Giulia i Sarah odlučuju ne pokleknuti pred sudbinom koja ih je snašla.

Alma Bunić i David Kuček: Prehranom i vježbanjem do zdravlja

U knjizi Prehranom i vježbanjem do zdravlja poznata nutricionistica Alma Bunić i fitness trener David Kuček osmislili su izbalansiran režim koji obuhvaća sve ključne aspekte zdravog načina života. Ispravna prehrana i rekreacija sjajan su put prema boljem osjećaju, većoj životnoj energiji i, na kraju, zdravlju. Ova knjiga omogućuje svim čitateljima razumijevanje treninga i uravnotežene prehrane te preporučuje kvalitetne i jednostavne treninge. Postavite temelje zdravog življenja uz savjete vrhunskih stručnjaka.

Ostavi komentar