Osvojite knjige “Dolina lisice” i “Kći trgovca svilom”

citanje knjiga (1)

U suradnji s nakladničkim kućama Znanje i Mozaik osigurali smo nove naslove kojima možete obogatiti vašu kućnu biblioteku. Kako ih osvojiti?

U tiskanom izdanju “Međimurskih novina” od petka 12. listopada potražite nagradne kupone i pošaljite ih na adresu: Međimurske novine, Kralja Tomislava 2, 40000 Čakovec ili na e-mail: [email protected] ili donesite osobno u redakciju NAJKASNIJE U UTORAK 16. listopada do 15 sati. Više o nagradnim knjigama u nastavku:

dolina lisiceCharlotte Link: Dolina lisice

Da bi namaknuo novac, sitni kriminalac se okuša u otmici, i apsolutno sve pođe po zlu. Kad Ryan Lee otme profesoricu Vanessu Willard s parkirališta i zaključa je u sanduk skriven u spilji za koju nitko osim njega s dovoljno vode i hrane za tjedan dana. no prije nego što uspije zatražiti otkupninu, policija ga uhapsi zbog sasvim drugog zločina. Vanessu prepušta sudbini. Dvije godine kasnije izlazi iz zatvora i počnu mu se događati opasne stvari. Netko mu je za petama. Netko tko zna što je uradio prije dvije godine.

Dinah Jefferies: Kći trgovca svilom

Nicole je, kao i njezina starija sestra, dijete iz miješanog braka Vijetnamke i Francuza. Kad je napunila osamnaest godina, otac joj daje davno zatvorenu trgovinu svilom, no njezinoj starijoj sestri istodobno prepušta upravljanje uspješnom obiteljskom tvrtkom koja se bavi prodajom svile, što Nicole drži velikom nepravdom. Nicole pronalazi utjehu u bliskom prijateljstvu sa šarmantnim Amerikancem, a potom s mladim gerilcem iz redova Viet Minha. Događa se intimna dilema.



Ostavi komentar