Osigurali smo nove knjige za vašu kućnu biblioteku

knjige nagradna igra

Poklonici čitanja knjiga mogu svoju kućnu biblioteku obogatiti novim knjigama. Osigurali smo ih u suradnji s nakladničkim kućama Znanje i Ljevak. Knjige Kristina Švedska i Treći glas mogu postati vaše, a konkurirati za nagradu možete na sljedeći način:

U tiskanom izdanju “Međimurskih novina” od petka 13. rujna potražite nagradne kupone i pošaljite ih na adresu: Međimurske novine, Kralja Tomislava 2, 40000 Čakovec ili na e-mail: [email protected] ili donesite osobno u redakciju NAJKASNIJE U UTORAK 17. rujna do 15 sati.

Dario Fo: Kristina Švedska

Kristina Švedska: Žena gotovo slučajno izvrstan je roman o neovisnoj, emancipiranoj, buntovnoj i nepredvidljivoj kraljici Kristini (1626. – 1689.). Kristinin otac (Gustav II. Adolf) umro je kad joj je bilo 6 godina. Nakon što je postala kraljica dala je izgraditi prvo dvorsko kazalište u švedskoj prijestolnici, okruživala se i dopisivala s brojnim intelektualcima svojega doba ( Descartes, Molière, Pascal). Za njezine vladavine švedski je dvor postao jednim od glavnih kulturnih središta u Europi. Knjige nakladničke kuće Ljevak mogu naručiti putem internet stranice www.ljevak.hr

Cilla i Rolf Börjlind: Treći glas

Sandra Sahlmann bila je sretna tinejdžerica. Vozila se na svojoj novoj bijeloj vespi kroz noć, po kiši. Iznenada je ostala bez goriva, motor se ugasio, a hladnoća joj se uvukla u kosti. No čim je otvorila vrata, kao da se našla u najgoroj noćnoj mori. Otac joj se objesio. U trenu, njen je dom bio prepun policajaca koji su željeli što brže riješiti slučaj proglasivši ga samoubojstvom. Jedino se mladoj diplomantici Policijske akademije Oliviji Rönning Riveri čini da nešto u čitavoj priči ne štima. Kao prvo, Bengt Sahlmann nije ostavio oproštajno pismo. Osim toga, radio je u carinskoj upravi odakle je nedavno nestala veća količina zaplijenjenih narkotika. Možda je bio umiješan u krađu? Ili je želio razotkriti krivca i zato je ušutkan?

Ostavi komentar