Najveći uspjeh plesača Koraka iz Čakovca: Drugo mjesto na najvećem regionalnom festivalu street plesova!

Juniorska formacija pod nazivom ‘Funky Fab Crew’ koju čini 29 plesačica u subotu je u Zagrebu osvojila drugo mjesto na najvećem regionalnom festivalu street plesova u jugoistočnoj Europi.

Koreografija ‘Soul Drums’ koju potpisuje voditeljica Virna Hošnjak ostavila je tako iza sebe 10 plesnih ekipa iz Slovenije i Hrvatske.

-Ovo je jedno od onih natjecanja na kojima ako prođeš kvalifikacije i uspiješ izboriti finale već si pobjednik jer govorimo o zaista najboljim klubovima na ovom području. Ovo je očito naša treća sreća. Pred dvije godine izborili smo četvrto mjesto, a prošle godine u velikoj konkurenciji od 18 ekipa gdje je zaista bilo teško odlučiti tko je bolji šesto mjesto. Ispred nas uglavnom su uvijek bili legendarni slovenski klubovi koje je uvijek čast gledati i u našim glavama još uvijek nemoguće pobijediti. Jučer smo ih pobijedili sve. Ispred nas sa zasluženom pobjedom bio je Atomic dance factory čija ekipa je nedavno ostala bez svog trenera i kreatora ovog festivala Saše Krnetića. Zaslužili su biti na tronu, a u subotu smo svi plesali za njega i slavili ples. Emocije su neopisive- rekla je Virna.

 

Ostavi komentar