Ljubavni romani uvijek su u modi. Osvojite „Otok tajni” ili „Dražesnu zvijer”

nagradne knjige

U suradnji s nakladničkim kućama Znanje i Mozaik populariziramo čitanje. Ovog puta smo osigurali dva ljubavna romana: Otok tajni i Dražesna zvijer. Kako do knjiga?

U tiskanom izdanju “Međimurskih novina” od petka 4. siječnja potražite nagradne kupone i pošaljite ih na adresu: Međimurske novine, Kralja Tomislava 2, 40000 Čakovec ili na e-mail: [email protected] ili donesite osobno u redakciju NAJKASNIJE U UTORAK 8. siječnja do 15 sati. Više o nagradnim knjigama u nastavku:

Patricia Wilson: Otok tajni

Angelika, mlada žena rođena u Londonu, čitav se život veoma zanimala za majčinu tajnu prošlost. Dok planira vjenčanje, zna da mora posjetiti zabačeno selo na Kreti, u kojem je njezina majka odrasla. Njezina otuđena grčka baka Maria je na umoru. Raširenih ruku dočekuje Angeliku – vrijeme je da se oslobodi tereta te ispripovijeda svoju priču života. Zaručnik se Angeliki sve rjeđe javlja, a i kad se javi, nije sam. Iako je vjenčanje pred vratima, otkrit će se mnoge tajne koje će taj, dugo željeni događaj, dovesti u pitanje.

Elizabeth Hoyt: Dražesna zvijer

Apollo Greaves, vikont Kilbourne, nepravedno optužen za ubojstvo i nijem nakon što su ga gotovo na smrt premlatili, pobjegao je iz ozloglašenog Bedlama. S kraljevskom vojskom za petama, pronašao je utočište u ruševinama nekad veličanstvenog vrta, radeći kao običan vrtlar. Ali doseljenje jedne lijepe žene pune života posve mu je pomutilo planove… Elizabeth Hoyt američka je spisateljica donosi još jednu uzbudljivu priču u žanru povijesne erotske romanse.

 

Ostavi komentar