Lea Brezar u Čakovcu: – Pobjedom nad strahovima dolazimo do zdravlja, uspjeha i ostvarenja

Lea Brezar Čakovec (1)
Lea Brezar svakom preporučuje neka promotri tko to pobjeđuje u njegovom životu, ljubav ili strah

“Imati talent za pisanje, slikanje, glazbu, matematiku, kemiju ili nešto drugo znači biti blagoslovljen darom koji mora služiti čovječanstvu, ne egu.” tek jedna je od poticajnih misli i poruka kojoj je svjedočila brojna publika na predstavljanju knjige “Reci čega se bojiš i ostvari se” u multimedijalnoj dvorani Knjižnice “Nikola Zrinski” Čakovec. Gotovo jednosatno druženje s autoricom i spisateljicom te uspješnom zagrebačkom poduzetnicom Leom Brezar prolazi u hipu uz njezin motivacijski govor temeljen na osobnim iskustvima.

Autoričin najnoviji self-help priručnik govori o traženju vlastite svrhe i o putovanju koje se događa u svakome od nas. Knjiga je podijeljena na šest cjelina kojima autorica Lea Brezar predočava putovanje do traženja vlastite svrhe: Reci čega se bojiš, Suočavanje, Odlučivanje, Učenje, Otpuštanje, Svrha. Posjetitelji su ponijeli kući Leine savjete kako svatko od nas može nekog usrećiti, prestati biti mrzovoljan, biti zahvalan i za male stvari, biti hrabriji, kako se može pomiriti i otpustiti od sebe ono što ne može promijeniti, služiti dobrobiti i u konačnici ostvariti se u domeni života u kojoj želi – obitelji, poslovnoj karijeri, ljubavi…Pobjeda nad vlastitim strahovima život može značajno učiniti kvalitetnijim, zdravijim i svrhovitijim.

Autorica osim što svoja životna iskustva pretače u poučne priručnike kao što je ovaj najnoviji, kao i self-help priručnik za preživljavanje „Da, i?“ koji je također predstavila u Čakovcu prije dvije godine, piše i objavljuje zbirke poezije, poslovne priručnike, a objavila je i priču za djecu “Crveni planet”.

Ravnateljica knjižnice Ljiljana Križan pozvala je publiku na sljedeći program organiziran u sklopu manifestacije Mjeseca hrvatske knjige. U istom prostoru će se u utorak 30. listopada u 18 sati održati predstavljanje knjige i putopisno predavanje “Himalajski dnevnik : Vlaji na Himalaji, Mera Peak 2017.” Hrvoja Rupčića.

foto: rr

Ostavi komentar