Knjigoljupci! Osigurali smo za vas knjige Torta od priča i Ljetnikovac

Za sve poklonike čitanja pripremili smo nove naslove kojima mogu upotpuniti kućne biblioteke. Ovog puta smo pripremili u suradnji s nakladničkim kućama Ljevak i Znanje štivo za najmlađe, ali i odrasle. Više o nagradnim knjigama saznajte u nastavku, a nagradni kupon potražite u tiskanom izdanju Međimurskih novina od 8. lipnja. Dostavite ga u naš marketing najkasnije do utorka 12. lipnja do 15 sati.

Biserka Balenović: Torta od pričaBiserka Balenović: Torta od priča

Svojom zbirkom Torta od priča autorica Biserka Balenović nudi priče kakve vole mlađa djeca – priče u kojima oživljavaju biljke i predmeti, u kojima životinje dobivaju ljudske osobine, u kojima se pojavljuju mitološka bića, i napokon, priče u kojima djeca lako komuniciraju s tim zanimljivim i maštovitim svijetom. Riječ je o pričama koje će oplemeniti dječje emocije, pobuđivati u njima pozitivne ljudske osobine i osjećaj za prave vrijednosti, ali ni zabava neće izostati. Zbirka Torta od priča u službi je zdravoga odrastanja, ona će djecu mnogo toga naučiti, ali će im pružiti i mnogo radosti i veselja.

 

 Herman Koch: LjetnikovacHerman Koch: Ljetnikovac

Sve je počelo prethodnoga ljeta. Marc, njegova žena i njihove dvije kćeri u tinejdžerskoj dobi provode tjedan dana na Mediteranu, u kući za odmor obitelji Meier, s Ralphom i njegovom ženom te punicom, a tu su još filmski režiser Stanley Forbes i njegova djevojka. Brzo se navikavaju na sunčane dane, boce dobrih vina i izlete na plažu, ali kad jedan nasilni događaj naruši idilu, otkrivaju se mračniji porivi i odjednom se nikomu više ne može vjerovati. Kako se vrhunsko ljetovanje uskoro pretvara u noćnu moru, okolnosti koje okružuju Ralphovu smrt počinju otkrivati uznemirujuću stvarnost što leži iza one ljetne tragedije.

Ostavi komentar