Knjige „Gospodin savršeni”i „Ikigai u praksi” mogu biti vaše. Saznajte kako!

nagradne knjige

Ljeto je idealno vrijeme za čitanje u hladu. Donosimo vam dva nova naslova u kojima možete odmarati, ali i ponešto naučiti. Do knjiga možete doći vrlo jednostavno, a osigurali smo ih u suradnji s nakladničkim kućama Znanje i Mozaik.

U tiskanom izdanju “Međimurskih novina” od petka 26. srpnja potražite nagradne kupone i pošaljite ih na adresu: Međimurske novine, Kralja Tomislava 2, 40000 Čakovec ili na e-mail: [email protected] ili donesite osobno u redakciju NAJKASNIJE U UTORAK 30. srpnja do 15 sati. Više o nagradnim knjigama saznajte u nastavku.

Loretta Chase: Gospodin savršeni

Nasljednik grofa od Hargatea, Benedict Carsington, vikont Rathbourne, savršen je aristokrat. Visok, taman i privlačan, poznat po svojim besprijekornim manirama i dobrom podrijetlu. Benedict poznaje sva društvena pravila i ne predstavlja mu nikakav problem strogo ih se pridržavati – sve dok se ne pojavi ona. Na lošem glasu Bathsheba Wingate pripadnica je lošeg ogranka obitelji DeLucey – sve samih ozloglašenih lažljivaca, varalica i muljatora. Nikakvo čudo stoga što joj je muž, inače sin plemićke obitelji, razbaštinjen. Obudovjela, sa skromnim prihodima, odlučila je svojoj kćeri osigurati stabilan život i pristojan odgoj. Ništa i nitko neće pomrsiti Bathshebine planove – sve dok se ne pojavi on. Savršen

Héctor García (Kirai), Francesc Miralles: Ikigai u praksi

Nakon otkrivanja ključeva motivacije i dugovječnosti u svojoj hit-knjizi Ikigai – japanska tajna dugog i sretnog života Héctor García (Kirai) i Francesc Miralles vraćaju se japanskoj tisućljetnoj kulturi kroz Ikigai u praksi, praktičnu knjigu koja nam pomaže pronaći životnu svrhu i smisao. Ikigai na japanskom znači “razlog za postojanje” ili “strast našeg života”, ali kako ga možemo pronaći? Ako smo već pronašli naš ikigai, kako ga možemo osnažiti da inspirira sve aspekte našeg postojanja? Ova knjiga predlaže 35 postaja uz praktične vježbe, koje nam omogućavaju otkriti, potencirati i provesti u djelo svoju životnu svrhu. Slijediti svoju strast i razvijati je da bi je podijelio s drugima najveći je cilj koji si čovjek može postaviti.

Ostavi komentar