Knjiga “Micek, Mucek i Dedek” autora Mate Lovraka može biti vaša

knjige djeca

U suradnji s nakladničkim kućama osigurali smo nove naslove koji zavrjeđuju postati dio vaše biblioteke. Tajna kći autorice Kelly Rimmer i Micek, Mucek i Dedek domaćeg spisatelja Mate Lovraka.

U tiskanom izdanju “Međimurskih novina” od petka 21. rujna potražite nagradne kupone i pošaljite ih na adresu: Međimurske novine, Kralja Tomislava 2, 40000 Čakovec ili na e-mail: [email protected] ili donesite osobno u redakciju NAJKASNIJE U UTORAK 25. rujna do 15 sati.

Kelly Rimmer: Tajna kći

“Ti si usvojena”. Tri male riječi i Sabinin život raspao se u komadiće. Zauvijek se raspolovio na vrijeme prije tih riječi i ono poslije. Presretna zbog spoznaje da je trudna, Sabina ne može razumjeti kako majka može napustiti vlastitu kći, kao ni razloge zbog kojih su joj roditelji posvojitelji tajili njezinu prošlost. Odlučna u namjeri da pronađe ženu koja je se odrekla, ono što pritom otkriva promijenit će sve, ne samo za Sabinu, nego i za dvije žene koje su je svih ovih godina voljele.

 

micek i dedekMato Lovrak: Micek, Mucek i Dedek

Neka djela Mate Lovraka (Micek, Mucek i Dedek, Vlak u snijegu i Družba Pere Kvržice) dramatizirana su i izvođena u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, Narodnom kazalištu u Osijeku i dječjim kazalištima u Sarajevu, Rijeci i Zagrebu. Mato Lovrak autor je brojnih romana i zbirki priča kao što su Slatki potok, Divlji dječak, Francek drugi hrabri, Doka Bedaković, Neprijatelj broj 1, Sretna zemlja, Anka Brazilijanka, Iskrica, Zeleni otok, Kad u kući jagode rastu… Romani Vlak u snijegu i Družba Pere Kvržice uvršteni su u lektiru.

 

Ostavi komentar