IZLOŽBA: Božićni suveniri Centra za odgoj i obrazovanje utoplili interijer čakovečke knjižnice

Predblagdanski ugođaj i toplinu tradicionalno u interijer Općeg odjela Knjižnice “Nikola Zrinski” donose radovi polaznika Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec. Tako je i ovog prosinca ostvarena suradnja između Knjižnice i Centra te je otvorena prigodna božićna izložba naziva “Božićna čarolija”.

Izložbeni postav čine učenički radovi Centra za odgoj i obrazovanje, većinom predmeti napravljeni u tehnici keramike kao što su anđeli, jaslice, jelke, svijećnjaci, a posebno mjesto zauzimaju i keramičke katruže. Izložbu i kreativne radove  učeničke zadruge “Fijolica” oblikovane u suradnji s njihovim mentorima predstavile su ravnateljica Centra za odgoj i obrazovanje Dragica Benčik te ravnateljica Knjižnice Ljiljana Križan.

 Radovi odišu originalnošću i ljubavlju koja je u njih utkana.

Izložba je prodajnog karaktera i suveniri se mogu kupiti svakim radnim danom knjižnice, od ponedjeljka do petka u vremenu od 16:30 do 18:30 tijekom cijelog Adventa u gradu Zrinskih. Sredstva prikupljena izložbom namijenjena su radnoj terapiji i rehabilitaciji polaznika Centra.

foto: rr

Ostavi komentar