Ispunite nagradni kupon i osvojite nove knjige po izboru Međimurskih novina!

naslovnica nagradne knjige

U suradnji s nakladničkim kućama Ljevak i Znanje osigurali smo nove knjige kojima možete nadopuniti vašu kućnu biblioteku. Riječ je o naslovima Molitve iz dubine srca i Ležaj je raspremljen. Kako do knjiga?

U tiskanom izdanju “Međimurskih novina” od petka 5. srpnja potražite nagradne kupone i pošaljite ih na adresu: Međimurske novine, Kralja Tomislava 2, 40000 Čakovec ili na e-mail: [email protected] ili donesite osobno u redakciju NAJKASNIJE U UTORAK 9. srpnja do 15 sati.

Lorna Byrne: Molitve iz dubine srca

Lorna Byrne pomogla je milijunima ljudi diljem svijeta pozivajući ih da shvate kako svatko ima svog anđela čuvara i pokazujući im da mogu tražiti pomoć od Boga i anđela. Lornu Byrne često traže pomoć o tome kako pitati i kako se moliti, stoga u knjizi Molitve iz dubine srca daje detaljne savjete i također uključuje molitve za različite prigode. Ona kaže: – Ponekad su naše molitve usredotočene na to da tražimo neke stvari i zaboravljamo poslušati što nam Bog, anđeli i naši voljeni pokušavaju reći. Bog za svakoga od nas čuva obilje svojih blagoslova počevši od trenutka u kojemu smo rođeni.

Knjige nakladničke kuće Ljevak mogu naručiti putem internet stranice www.ljevak.hr

Jiří Kratochvil: Ležaj je raspremljen

Romani i priče Jiříla Kratochvila, izbjegavajući tradicionalne narativne tehnike, obiluju groteskom, fantastikom, bizarnim i tajanstvenim elementima koji se spajaju s realističnim motivima te su gotovo uvijek usko povezani s piščevim rodnim Brnom. Psihološke crte likova često su hipertrofirane, a junaci katkada obdareni nadnaravnim moćima. Svega toga ne nedostaje ni u ovom izboru pripovijedaka, što ih odlikuje gusta radnja protkana nadrealnim preobrazbama ljudi, životinja i kipova, isprepletanjima vremenskih i prostornih slojeva i svakojakim neobjašnjivim preokretima.

Ostavi komentar