Ispunite nagradni kupon i osvojite knjige Druga obala i Srž zla

Za štovatelje pisane riječi i ovog smo tjedna u suradnji s nakladničkim kućama Znanje i Ljevak osigurali nove knjige. Ovog puta su to Druga obala (Mirjana Buljan) i Srž zla (Luca D’Andrea).

Kako osvojiti knjigu?

U tiskanom izdanju “Međimurskih novina” od petka 7. rujna potražite nagradne kupone i pošaljite ih na adresu: Međimurske novine, Kralja Tomislava 2, 40000 Čakovec ili na e-mail: [email protected] ili donesite osobno u redakciju NAJKASNIJE U UTORAK 11. rujna do 15 sati.

druga obalaMirjana Buljan: Druga obala

Slučajni prolaznik spašava djevojčicu od skoka s mosta u zimskoj noći – nakon čega slijedi djevojčičin tok svijesti koji se izmjenjuje s dijalozima roditelja i liječnika. Iz iskaza roditelja postupno se pred čitateljem razotkrivaju bolni trenuci za dijete, proizišli iz roditeljske sebičnosti i nepromišljenosti. Iznesenim situacijama autorica čitatelju sugerira zanimljiva promišljanja o problemima odgoja, o roditeljskim zabludama, o trajnosti ljubavi…

 

Luca D’Andrea: Srž zla

Jeremiah Salinger pun je grizodušja. Nesreća se dogodila njegovom krivnjom. On je jedini preživjeli. Sada mu jedino kći Clara može izmamiti osmijeh na licu. Depresija i noćne more se pogoršavaju. Ali kad odvede Claru u Bletterbach – klanac u Dolomitima bogat fosilnim ostacima – načuje razgovor koji njegovu životu daje novi smisao… Triler koji pokazuje kako se može ogoliti srce čovjeka preplavljenog svojom opsesijom. Do te mjere da ugrozi ono najvrjednije što posjeduje, samo da ne bi posustao pred zagonetkom.

 

Ostavi komentar