INTERVJU: Bojan Jambrošić uoči nastupa na Dori 2019. godine s pjesmom Vrijeme predaje!

Bojan Jambrošić i Danijela Pintarić
Bojan Jambrošić i Danijela Pintarić

Jedan od najatraktivnijih glazbeno-zabavnih projekata HRT-a, Dora – Izbor hrvatske pjesme predstavnice za Eurosong ponovno se vraća na male ekrane. U veljači ove godine birat će se hrvatski predstavnik za 64. pjesmu Eurosonga. Na glazbenom spektaklu u Opatiji uz brojne poznate estradnjake dolazi i Bojan Jambrošić iz Čakovca koji će se natjecati u duelu s Danijelom Pintarić. 

Razgovarali smo s pjevačem Bojanom Jambrošićem koji će se prvi puta natjecati na Dori, a njegove dojmove i očekivanja donosimo u kratkom intervjuu.

* Koji ti je bio povod prijave na glazbeno natjecateljski show Dora 2019. godine?

Bila mi je velika želja sudjelovati na Dori i sretan sam što se napokon vratila, pa da sam evo po prvi puta mogao i poslati pjesmu na natječaj. Kada su mi pjesmu poslali autori Toni Eterović i Leonardo Baksa odmah sam vidio da je to pjesma koja bi mogla se mogla natjecati na Dori i Eurosongu.

* Što očekuješ od svojeg nastupa na Dori, priželjkuješ i Eurosong?

Od nastupa očekujem da ćemo Danijela i ja dati najbolje od sebe kao i cijeli tim koji radi na tome da sve zajedno scenski i glazbeno izgleda i zvuči dostojno Dore i Eurosonga. A onda je kasnije na ljudima i stručnom žiriju da odabere najbolju pjesmu. Ako to bude naša pjesma nitko sretniji od mene.

*Nastupaš u duetu s Danijelom Pintarić, ukratko ju predstavi međimurskoj publici.

Danijela Pintarić je publici već dobro poznata i kao stalna članica kazališta Komedija gdje konstantno oduševljava svojim glumačkim i pjevačkim nastupima. Osvojila je razne nagrade među kojima je i nedavna nagrada Hrvatskog glumišta za glavnu žensku ulogu u mjuziklu. Već smo nekoliko puta zajedno pjevali i glumili i smatram da je za ovu pjesmu Danijela kao moja partnerica idealna.

* Na Eurosongu je ipak najvažnija pjesma, o čemu govori ‘’Vrijeme predaje’’?

Pjesma je prvenstveno vokalno zahtjevna i daje nam priliku da pokažemo najbolje od sebe. Kada se radila rekli smo da idemo na sve ili ništa i ono što mogu reći za sada da vjerujemo u nju.

* Što misliš o Dori, jesi li ikad sanjao da Hrvatsku predstavljaš na Eurosongu?

Dora je idealan format jer daje i ljudima priliku da odluče koga žele da nas predstavlja na Eurosongu. Da mi je želja ići na Eurosong naravno, jer vjerujem da je to iskustvo koje bi pamtio čitav život.

Foto: Goran Berović/Dallas records

Ostavi komentar