Fotografija Nives Kocijan na retrospektivnoj izložbi “10 godina sportske fotografije” na riječkom Korzu

Nives Kocijan - fotografija je njezin hobi i strast
Nives Kocijan - fotografija je njezin hobi i strast

U povodu 10 godina sportske fotografije „Odlučujući trenutak 2009.-2018.u organizaciji Zajednice sportova Primorsko-goranske županije i Hrvatske olimpijske akademije, na riječkom Korzu je 3. srpnja otvorena retrospektivna izložba kojom su javnosti predstavljene najistaknutije, nagrađene i pohvaljene fotografije pristigle na fotografski natječaj Zajednice sportova PGŽ-a u proteklih 10 godina.

Među autorima čije su fotografije našle svoje mjesto na izložbi i u jubilarnom katalogu nalazi se i fotografija „Balans“ iz 2018. godine autorice Nives Kocijan iz Male Subotice.

Uz izložbu prezentirana je i Monografija retrospektivne izložbe povodom 10. godišnjice održavanja izložbe sportske fotografije „Odlučujući trenutak.“Zajednica sportova Primorsko-goranske županije, kao pokretač natječaja za sportsku fotografiju, skupila je tijekom 10 godina zavidnu arhivu s oko 3500 prijavljenih fotografija, a više od 500 fotografija i 280 autora predstavljeno je na izložbama. Time je posjetiteljima omogućeno uživanje u odlučujućem trenutku sporta i umjetnosti, odnosno, vrijednostima koje zajednički prenose, poručio je u doc. dr. sc. Saša Ceraj,ravnatelj Hrvatske olimpijske akademije.

 

fotografija Nives Kocijan-Balans 2018. –1
fotografija Nives Kocijan-Balans 2018. –1

 

Ostavi komentar