FOTO: U zgradi Scheier otvorena izložba fotografija ”Mladi kao pokretači društvenih promjena“

Autori fotografija i polaznici Radionica fotografskog aktivizma

Izložba fotografija „Mladi kao pokretači društvenih promjena“ u sklopu istoimenog projekta udruge Zora otvorena je dana u zgradi Scheier. Predstavlja 17 fotografija autora/ica, mladih i učenika srednjih škola koji su pod vodstvom voditelja Ivana Čondora (Graditeljska škola Čakovec) prošli ciklus Radionica fotografskog aktivizma. Sudionici/ce su učili o fotografiranju (fotografskim tehnikama, pravilima kojih se dobro pridržavati, opremi koju koriste) i imali zadatak fotografirati na temu „Mladi kao pokretači društvenih promjena“. Mladi autori pokazali su svoje poimanje uloge mladih u poticanju i pokretanju društvenih promjena.

izložba fotografija mladi promjene (1)
Ivan Čondor i Vinko Okreša

Na otvorenju izložbe govorili su Vinko Okreša u ime udruge Zora i Ivan Čondor voditelj radionica. Projekt „Mladi kao pokretači društvenih promjena“ provodi Udruga Zora s partnerima Graditeljskom školom Čakovec, Srednjom školom Prelog i Udrugom mladih Efekt. Projekt financiraju Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Grad Čakovec.

Izložba ostaje otvorena do petka 14. lipnja i može se razgledati u vremenu o 10 do 12 sati prijepodne te 17 do 19 sati poslijepodne.

foto: rr

Ostavi komentar