FOTO: Pet zlata i A liga svjetskog finala za plesni studio Korak!

Ovogodišnji DanceStar ESDU u Opatiji bio je za ‘Korak’ prije svega jedan uspješan ‘team building’.

Domaći projekt pod nazivom ‘Our African Story’ izveden u Čakovcu tjedan dana prije natjecanja ispred nešto više od 1500 posjetitelja posebno je povezao i emotivno dirnuo plesače ‘Koraka’ koji su natjecanju pristupili opušteno i pomalo nesvjesno jer se nedjeljni dojmovi još uvijek nisu slegli.

-Bili smo opušteni i odlično se proveli. Bilo bi nam draže da su sve koreografije imale konkretnu konkurenciju, no dali smo sve od sebe, a posebno smo ponosni na našu mlađu grupu juniora koji su u konkurenciji od 10 točaka osvojili prvo mjesto. Za sebe smo otplesali najbolje moguće, a nakon analize snimke vidjeli i naučili kako određene stvari odraditi kvalitetnije obzirom na natjecanja koja tek slijede – poručila je koreografkinja i voditeljica Virna Hošnjak. Plesni studio ‘Korak’ plasirao se u ‘World finals’, osvojio 5 prvih mjesta od 5 prijavljenih koreografija, te su se sve koreografije plasirale u finale.

Plesači na kvalifikacijama za veliko ‘World finale’ imaju mogućnost upasti u A ili B ligu natjecanja obzirom na ocjene i kvalitetu pojedine koreografije. Plesači ‘Koraka’ ušli su sa čak dvije koreografije ( ‘Freedom’ & ‘Soul drums’ ) u A ligu natjecanja. Od sveukupno 187 točaka cijelog natjecanja samo njih 23 plasiralo se u A ligu. Sretni i motivirani kreću u nove radne pobjede.

Ostavi komentar